Ei ihan keltanokka

 

Porin Konttorikone Oy:n tarina juontaa juurensa aina vuoteen 1887 saakka, jolloin Kreivi Carl Robert Mannerheim perusti Helsinkiin konttorikoneisiin ja kalusteisiin keskittyneen asioimisliikkeen. Vuonna 1935 Helsingin liikkeessä mekaanikkona ja myyjänä aloittanut Paavo Kähkönen siirtyi Porin haarakonttorin palvelukseen. Ja vuonna 1950 hän perusti oman liikkeen, Porin Konttorikoneen. 

 

Yrityksen kivijalkamyymälä on palvellut satakuntalaisia asiakkaita Tommilantiellä jo vuodesta 1984 alkaen. Nykyinen yrittäjäpariskunta Outi ja Timo Mykrä ostivat yrityksen osakekannan Kähkösen seuraajalta, hänen vävyltään Hannu Sarkkiselta vuonna 2007.  

 

"Emme ole ihan keltanokka satakuntalainen yritys. Paikallisen elinkeinoelämän hyvä tuntemus on edukseen myös tässä työssä. Osaamme heti tarjota asiakkaan liiketoimintaan oikein mitoitetut toimistolaitteet ja tarvikkeet sekä huoltopalvelut",  toimitusjohtaja Timo Mykrä kertoo.

 

Porin Konttorikone onkin elänyt satakuntalaisten koulujen, virastojen ja konttoreiden arjen muutoksen vuosikymmenet uudistuen pitkäaikaisten ja uusien asiakkaidensa kanssa.


"Kun vielä muutama vuosikymmen sitten toimitusjohtajan vaimo piti myymälässä konekirjoituskoulua, nyt neuvomme asiakkaitamme esimerkiksi toimistoergonomiassa ja langattoman esitystekniikan hyödyntämisessä", Outi Mykrä lisää.

Porin Konttorikone