Porin Konttorikoneelle tunnustus pitkäjänteisestä laadun kehittämisestä

 

Maailman johtava sertifiointilaitos DNV GL on myöntänyt Porin Konttorikone Oy:lle sertifikaatit laatu- ja ympäristöjärjestelmistä. ISO 9001 ja ISO 14001 luovutettiin 18. helmikuuta 2016.

 

 

Myönteisen asiakaskokemuksen syntyminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Kokemus voi syntyä vain, mikäli itse työnteko on meillä ammattimaista, sujuvaa ja mielekästä. Sertifikaatit ovat tulosta koko tiimimme voimin toteutetuista parannuksista työn kulkuun. Nyt henkilökuntamme on helppo sisäistää yrityksen tavoitteet ja toimintatavat. Työohjeet on laadittu selkeästi ja työn laadun toteutumista seurataan säännöllisesti. 

 

Porin Konttorikone Oy on Satakunnan toimistoalan yrityksistä ensimmäisten sertifioitujen joukossa.

 

Konica Minolta - Vuoden 2021 A3-monitoimilaite

BLI Buyes Lab myönsi Konica Minoltan bizhub-i-sarjan monitoimilaitteille peräti 12 palkintoa, sisältäen voiton A3-laitemallistossa.

 

Sharp - vuoden 2019 monitoimilaite

 

BLI

BLI Buyers lab on myöntänyt Sharpin monitoimilaitteelle vuoden 2019 monitoimilaite sertifikaatin.

 

Sertifikaatit vakuuttavat ja velvoittavat


Sertifikaateilla osoitetaan että yrityksen palvelut, johtamisjärjestelmä ja henkilökunnan osaaminen vastaavat DNV:n toimialalle asettamia vaatimuksia. Sekä toimintajärjestelmää että sertifikaatteja on ylläpidettävä. Standardin haltija on velvoitettu mittaamaan, analysoimaan ja parantamaan toimintaa jatkuvasti.
ISO 9001 -sertifikaatti liittyy keskeisesti yrityksen laadunhallintajärjestelmään, johdon vastuuseen, resurssien hallintaan ja palvelu toteuttamiseen.


ISO 14001 -sertifikaatti vaatii, että organisaatio on selvittänyt kaikki ympäristövaikutuksensa. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu työkalu ympäristövastuun kantamiseen.


Sertifikaattien myötä olemme esimerkiksi kasvattaneet ympäristöystävällisten Green Office -toimistotarvikkeiden valikoimaa entisestään. Lisäksi seuraamme nyt tiukemmin omaa energiankulutustamme ja minimoimme sekajätteen määrää. Selkeät työohjeet ovat selvästi vapauttaneet aikaamme ylimääräisistä työvaiheista kaikkein tärkeimpään eli asiakaspalveluun.

Voit ostaa tuotteita myymälästämme tai verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Porin Konttorikone